پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403

بازدید دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ از شرکت زرماکارون

دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ به همت انجمن‌های علمی – دانشجویی مدیریت صنعتی، بازرگانی و مدیریت فرهنگی- هنری با همکاری دفتر همکاری‌های علمی و ارتباط با صنعت و جامعه این دانشگاه، دوشنبه۲۰آذر از شرکت زرماکارون بازدید کردند.

در این بازدید دانشجویان از کارخانه‌جات گروه زرماکارون ازجمله، کارخانه زر و پلایشگاه غلات با همراهی دکتر ابراهیم حاج خان میرزای صراف مدیر کل اداره مجامع، همکاری‌های علمی و ارتباط با صنعت و دکتر باقری استاد گروه مدیریت، در راستای فعالیتهای انجام شده در این شرکت و تولید فرآورده‌های غذایی سالم و ایمن از غلات و نیز بهره‌گیری از آخرین فناوری‌های نوین در خطوط تولید این مجموعه بازدید کردند.
گفتنی است، شرکت زرماکارون در زمینه تولید و عرضه انواع محصولات فرآوری‌شده غلات شامل تولید انواع نشاسته، آرد، گلوتن، نان صنعتی، قند مایع، ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکوئیت، شیرینی، شکلات، غذای کودک، غلات پرک‌شده، کورن‌فلکس و خوراک دام از سال ۱۳۷۲ فعالیت می‌کند.